Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

3 tips για να φορέσεις σωστά το κόκκινο κραγιόν

  • Με τόσο έντονα χείλη, το υπόλοιπο μακιγιάζ πρέπει να μείνει σε αυστηρά χαμηλούς τόνους: σκιές σε μπεζ-nude αποχρώσεις, μάσκαρα για τέλεια διαχωρισμένες βλεφαρίδες και μία υποψία ρουζ στα ζυγωματικά.
  • Το μολύβι των χειλιών είναι πολύ σημαντικό για αποκτήσουν τα χείλη το ιδανικό σχήμα αλλά και παραμείνει το κραγιόν σταθερό στη θέση του.
  • Παρά τη απλότητα του χτενίσματος, μπορείς να κάνεις τη διαφορά επιλέγοντας κάποιο κομψό τσιμπιδάκι και να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Η Rihanna πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Balmain

Αυτες ειναι οι φωτογραφιες κυκλοφορησαν!!!

O Olivier Rousteing, Creative Director του οίκου Balmain, τη θεωρεί «icon»
Η Rihanna φωτογραφήθηκε από το δίδυμο Inez & Vinoodh στη Νέα Υόρκη. 

«Μπροστά από την κάμερα σε κάνει να νιώθεις πως είναι το μοναδικό κορίτσι στον κόσμο.
 Όταν η γυναίκα που σε εμπνέει, φοράει τις δημιουργίες σου, το όραμά σου έχει ολοκληρωθεί», δήλωσε ο Rousteing!!!

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Ποιά είναι τα 5 jackets που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της;

5 jackets που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της

Πως μπορώ να είμαι stylish τις βροχερές μέρες;

Καλημερα κοριτσακια μου.Σιγουρα μια βροχερη μερα θελουμε να ειμαστε σπιτι να πινουμε ζεστο καφεδακι αλλα οταν εχουμε διαφορες υποχρεωσεις πρεπει να βργουμε εξω.Τωρα το ερωτημα ειναι πως θα ντυθω  ζεστα  χωρις να βραχω και να παραμεινω  stylish??

Ask A Stylist
Ένα jean δερμάτινο, δεν χρειάζεται να περιοριστείτε στο μαύρο χρώμα βέβαια.

Ask A Stylist
Μια καμπαρντίνα. Είναι το πιο απαραίτητο κομμάτι.

Αν επενδύσεις σε ένα ζευγάρι γαλότσες προτίμησε ένα κλασικό χρώμα όπως μαύρο, μπλε σκούρο.
Επέλεξε μια φωτεινή και ιδιαίτερη ομπρέλα. Μια ριγέ, με animal prints ή  με κεντημένες λεπτομέρειες μπορεί να προσθέσει μια πινελιά  αισιοδοξίας στο look σου. 

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

6 christmas nails

13 μερες για τα χριστουγεννα ας το εκμεταλευτουμε 6 τρελες ιδεες για τελεια νυχιακια!!!


Easy Christmas Nail Art Tutorials 2013 2014 X mas Nails 5 Easy Christmas Nail Art Tutorials 2013/ 2014 | X mas Nailschristmas nail tutorials | Christmas Nail Art Tutorials 2013 2014 X mas Nails 12 Easy Christmas ...Christmas nails :)DIY: Holiday Nail Art (Just In Time for Christmas!)Cute Christmas nails

Do it like rihanna

Αντεγραψε το λουκ του "κακου" κοριτσιου της μουσικης!!!

Ιδεες για δωρα χριστουγεννων

Καλημερα κοριτσια μου!
Σημερα σκευτικα ενα θεματακι που μας απασχολει αφτο τον καιρο.
                          ΔΩΡΑ
Λοιπον θα σας δοσω τις δικες μου εξυπνες  οικονομικες λυσεις για να ευχαριστησεται τους ανθρωπους που αγαπατε!!!

1.ενα καλο δωρο για τους παππουδες, κορνίζα με την αγαπημένη φωτογραφία των εγγονιων η και ολης της οικογενειας.

2.Για κάποιον που ξέρεις ότι του αρέσει η μαγειρική μπορείς να αγοράσεις ένα γλαστράκι μυρωδικού ( δυόσμο, μαϊντανό, βασιλικό) και με μια κάρτα του τύπου «Για το φρέσκο πέστο σου!»

3.Για καπιον που αγαπα της ταινιες σε ενα καλαθακι βαλτε ενα DVD ενα σακουλακι ποπ κορν ενα αναψυκτικο μια σοκολατα οτιδιποτε σε λιχουδια θα ταιριαζει!

4.Για την κολητη σου μπορεις μεσα σε ενα καλαθακι να βαλεις μια πετσετουλα προσωπου,ενα αποσμητικο,μια καρεμουλα η ενα ντεμακιγιαζ,ενα μανο, ενα κραγιον,μια βουρτσα για τα μαλλια μπορεις να βαλεις οτι θελεις και οτι μπορει η τσεπι σου.Στο τελος στολισε το καλαθακι με καμια κορδελιτσα για να διχνει πιο κοριτσιστικο!!!

5.Μπορειτε να αγορασετε ενα βιβλιο να το τιλιξετε με χριστουγεννιατικο χαρτι περιτιλιγματος και μια κορδελιτσα τι καλητερο!

6.Επισης μπορειτε να αγορασετε μια χριστουγεννιατικη κουπα μεσα να βαλετε σοκολατακια ,γλυφιτζουρια διαφορες λιχουδιες και μια μικρι καρτουλα με τις ευχες σας!!

Λοιπον κοριτσια αρχικα καταλαβατε πως ειμαι λιχουδα  χαχαχ!Αφτες ηταν οι προτασεις μου!!
Ακομη και πολλα χρηματα να μην εχουμε πρεπει να σκευτομαστε για υπαρχουν λυσεις.Γιατι ενα δωρο ακομη και πολυ μικρο μπορει να δωσει πολυ χαρα σε καπιον και πανω απο ολα θα ικανοποιησει και εμας...
Καλη συνεχεια!!!

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Μείνε στη γραμμή

Όταν τα μάτια τονίζονται τα χείλη μένουν φυσικά.
Τα μαύρα smoky eyes συνδυάζονται με έντονη μάσκαρα και συνθέτουν ένα δραματικό ύφος.


Τα μάτια κι αυτή τη σεζόν έχουν αναφορές από χολιγουντιανά φιλμ. Το έντονο αιλάινερ σχεδιάζεται περίτεχνα και σε καλεί να αναδείξεις το βλέμμα σου. Οι γραμμές είτε παχιές, είτε λεπτές ξεφεύγουν και προεκτείνονται, δημιουργώντας ένα γκόθικ λουκ.

To αιλάνερ αναδεικνύεται με διάφανη επιδερμίδα χωρίς γυαλάδες.

Σκούρα τα πράγματα

Ήρθε η ώρα να αποδείξεις πόσο τολμηρή είσαι, απλώνοντας ένα σχεδόν μαύρο κραγιόν στα χείλη και κρατώντας το υπόλοιπο πρόσωπο γυμνό. Δεν χρειάζεσαι πολλά για να κάνεις τη διαφορά.
Τα χείλη σου θα αποκτήσουν έξτρα ενδιαφέρον και μυστήριο με ένα κραγιόν στο χρώμα του κερασιού. Ξαφνικά, όλοι θα ζητούν ένα σου φιλί.
Το χρώμα του κρασιού στα χείλη γλυκαίνει το πρόσωπό σου και είναι ό,τι πρέπει για το μουντό φθινόπωρο. Συνδύασέ το με παιχνιδιάρικο βλέμμα και δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο.

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Ποιά παλτό θα φορεθούν φέτος τον Χειμώνα;

Ποιά παλτό θα φορεθούν φέτος τον Χειμώνα;
Αναρωτιέσαι ποιά παλτό θα φορεθούν φέτος τον Χειμώνα; Παρατηρώντας τα μεγάλα ντεφιλέ, το star.gr σου ετοίμασε έναν οδηγό με τα πιο stylish κομμάτια που θα ζεστάνουν τους κρύους μήνες το κοκαλάκι σου!
Τι ύφασμα να διαλέξεις
Δερμάτινα και γούνες έκαναν θραύση στις πασαρέλες των οίκων μόδας, χωρίς, μάλιστα, να λείπουν τα κομμάτια που συνδυάζουν και τα δύο υλικά!
2.jpg

Το μήκος και το φάρδος
Τα μήκη των παλτό εξαντλούν κάθε γούστο: midi μέχρι το γόνατο, μακρύ ως την γάμπα, κοντό μέχρι τους μηρούς, αλλά και... μίνι για να δείξεις τα καλλίγραμμα πόδια σου!
3.JPG

Κατ΄ εξοχήν, στις πασαρέλες είδαμε στενά παλτό, που αγκαλιάζουν το σώμα, αν και δεν έλειψαν και μερικά, λιγότερα στον αριθμό, ριχτά.
4.JPG

Special κομμάτια της σεζόν είναι τα παλτό που δεν έχουν γιακά αλλά τελειώνουν με ένα V, τα δετά στη μέση και τα ασύμμετρα που είναι πιο φαρδιά στους ώμους και τον γιακά.
5.JPG

Χρώματα και σχέδια
Μονόχρωμα παλτό σε αυστηρές γραμμέςρετρόστρατιωτικά και γεωμετρικά σχήματα, είναι μερικά μόνο από τα μοτίβα που είδαμε στις πασαρέλες.
6.JPG

Must οι σκούρες γήινες αποχρώσεις όπως εκείνη της ελιάς, το άσπρο, το μαύρο και το γκρι -ξεχωριστά ή συνδυασμένα μεταξύ τους- το βαθύ πορτοκαλί, το μπορντό, το μοβ, το βαθύ μπλε, το κυπαρισσίκαι το κίτρινο.
7.JPG

Make up: Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις αν είσαι μελαχρινή

Make up: Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις αν είσαι μελαχρινή


beu-make-up-kim13

Όχι πως δεν μπορεί μια μελαχρινή να βάλει ότι χρώμα θέλει στα μάτια και τα χείλη της ακριβώς με μια ξανθιά, αλλά είναι μερικά tips, που μάλλον κολακεύουν τις μελαχρινές, και άλλα τις ξανθές αντίστοιχα.
  •  Δεν πρέπει να βάζετε άχρωμα lip gloss γιατί σας δείχνουν άτονες και χλωμές.
  • Προσπαθήστε να αποφεύγετε τις ροζ και φούξια αποχρώσεις στα χείλη. Προτιμήστε τα κραγιόν σε αποχρώσεις σάπιου μήλου και της τερακότας.
  • Μην αφήνετε ουδέτερα και τα μάτια και τα χείλη. Τονίστε ένα απο τα δύο, ακόμα καλύτερα αν τονίσετε τα μάτια σας σε αποχρώσεις του καφέ τις πρωινές ώρες ή του μαύρου τις βραδυνές.
  • Το να βάφετε και τα μάτια και τα χείλη έντονα είναι επίσης λάθος, και σε μελαχρινές και σε ξανθές.
  • Δώστε προσοχή στη βάση σας. 'Ενα συχνό λάθος που κάνουν οι μελαχρινές είναι ότι διαλέγουν πολύ ανοιχτόχρωμη βάση που σε συνδιασμό με τα σκουρόχρωμα μαλλιά, τις κάνει να φαίνονται χλωμές.

5 συμβουλές για να αναδείξετε τη λάμψη του προσώπου σας

5 συμβουλές για να αναδείξετε τη λάμψη του προσώπου σας!

Beu-makeuptips18Η φροντίδα του make up μας και η επιβεβαίωση ότι έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά, είναι κάτι, που μας ανησυχεί εμάς τις γυναίκες.
Μπορούμε όμως μερικές απλές συμβουλές να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να φαινόμαστε πάντα λαμπερές και μοναδικές.
  • Ελέγξτε τη βάση του μακιγιάζ σας, σε διάφορους φωτισμούς για να δείτε αν όντως έχετε πετύχει την απόχρωση, που θέλετε. Είναι πολύ σημαντικό αυτό γιατί μπορεί να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση.
  • Για να δημιουργήσετε μια τέλεια βάση για κραγιόν καλύτερα εφαρμόστε ένα lip balm και στη συνέχεια εφαρμόστε ένα κραγιόν σε nude απόχρωση το οποίο θα έχει κρεμώδη αφή και περιμένετε 5 λεπτά. Ύστερα εφαρμόστε όποιο χρώμα θέλετε.
  • Ποτέ μην εφαρμόσετε βάση πάνω στα χείλη σας. Τα κάνει να φαίνονται πολύ ανομοιόμορφα και ψεύτικα.
  • Καθαρίστε τα μάτια σας την ίδια ώρα, που καθαρίζετε και το πρόσωπο σας, ιδίως τις πρωινές ώρες. Έτσι θα μπορέσετε να καθαρίσετε οτιδήποτε έχει μείνει από το βραδινό make up.
  • Μόλις καθαρίσετε τα πρόσωπο σας εφαρμόστε γρήγορα ενυδατική κρέμα. Να ξέρετε ότι έτσι θα μπορείτε να έχετε μεγαλύτερη ενυδάτωση και να αποφύγετε την ξηροδερμία.

Πως να φορέσω ένα σκούρο κραγιόν


beu-dark-lips-13
Μια από τις κορυφαίες τάσεις του Φθινοπώρου και του Χειμώνα στο μακιγιάζ είναι τα σκούρα έντονα χείλη.
Δυστυχώς όμως πολλές γυναίκες δυσκολεύονται στην εφαρμογή αυτών των κραγιόν με αποτέλεσμα να τα αποφεύγουν και να αναγκάζονται να περιοριστούν σε άλλα χρώματα. Τίποτα ωστόσο δεν είναι δύσκολο, αν γνωρίζετε τον σωστό τρόπο εφαρμογής του. Δείτε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να έχετε ένα υπέροχο αποτέλεσμα. 
Σύμφωνα λοιπόν με τις συμβουλές της διάσημης make up artist, Michelle Phan, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να προσέξετε είναι την απόχρωση που ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σας. Αν δεν γνωρίζετε τον τόνο, μια πολύ καλή λύση είναι να κοιτάξετε τι χρώμα είναι οι φλέβες σας στην περιοχή του καρπού. Αν είναι μπλε ή μωβ, τότε η επιδερμίδα σας είναι ψυχρή, αν είναι πράσινες, τότε είναι θερμή και αν δεν μπορείτε να τις ξεχωρίσετε είναι ουδέτερη.
Πως θα διαλέξετε τον τόνο που σας ταιριάζει;
Αν θέλετε να διαλέξετε ένα σκούρο κόκκινο κραγιόν στο χρώμα του κρασιού και έχετε ψυχρή επιδερμίδα, προτιμήστε κάποιο που βασίζεται στο ροζ. Αν πάλι έχετε θερμή επιδερμίδα, προτιμήστε ένα λίγο πιο σκούρο χρώμα που ταιριάζει με χρυσά αξεσουάρ. Τέλος, αν έχετε ουδέτερο τόνο δέρματος, χρησιμοποιήστε ένα ακόμα πιο σκούρο κόκκινο. (Οι ακριβείς αποχρώσεις για κάθε τόνο επιδερμίδας φαίνονται στο παρακάτω βίντεο).
Ποιος είναι ο σωστός τρόπος εφαρμογής;
Αφού βάλετε τη βάση του μακιγιάζ σας, το makeup, το concealer και την πούδρα σας, συνεχίστε με το μακιγιάζ των ματιών σας, το οποίο πρέπει να κρατήσετε ουδέτερο. Γι’ αυτό χρησιμοποιήστε μια nude σκιά ματιών και ένα μαύρο eyeliner.
Σειρά έχει τώρα το κραγιόν σας. Βάλτε αρχικά ένα περίγραμμα στο χρώμα του κραγιόν ή το πολύ ένα τόνο διαφορετικό και γεμίστε τα χείλη σας με το μολύβι. Με αυτό τον τρόπο θα εμποδίσετε το κραγιόν να ξεφύγει από τα όρια που του θέσατε. Στη συνέχεια πάρτε λίγο concealer και περάστε την περιοχή γύρω από τα χείλη σας, έτσι ώστε να δημιουργήσετε καθαρά όρια. Έπειτα, βάλτε το κραγιόν σας, αλλά προσοχή, όχι απευθείας. Χρησιμοποιήστε ένα πινελάκι χειλιών, έτσι ώστε να το απλώσετε πιο προσεκτικά και πιο ομοιόμορφα.
Ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας με το γέμισμα των φρυδιών και το ρουζ σας και είστε έτοιμη να εντυπωσιάσετε τα πλήθη!

Μαλλιά...μάσκες ομορφιάς

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για την περιποίηση των μαλλιών σας, όταν με φυσικά συστατικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι μπορείτε να έχετε θεαματικά αποτελέσματα!

Μάσκα για υγιή και λαμπερά μαλλιά
Χρειαζόμαστε:
1 ασπράδι αυγού
5 κ. σούπας γιαούρτι
Χτυπήστε το ασπράδι μέχρι να γίνει αφρός και προσθέστε το γιαούρτι. Απλώστε το μείγμα στα μαλλιά και αφήστε το για 15 λεπτά.  Ξεβγάλετε καλά πρώτα με κρύο νερό και μετά λουστείτε.
Μάσκα για ενδυνάμωση με μπύρα
Χρειαζόμαστε:
50ml μπύρας
1 αυγό
Χτυπήστε στο μίξερ πολύ καλά το αυγό με τη μπύρα και απλώστε το σε βρεγμένα μαλλιά. Αφήστε το να δράσει για 30 περίπου λεπτά και προχωρήστε σε πολύ καλό λούσιμο.
Μάσκα με μέλι για μεταξένια μαλλιά
Χρειαζόμαστε:
3 κ. σούπας μέλι
5 κ. σούπας ελαιόλαδο
Χτυπήστε τα υλικά στο μίξερ να ενωθούν καλά. Απλώστε τη μάσκα πρώτα στις ρίζες ως τις άκρες των μαλλιών. Κάντε ένα ελαφρό μασάζ και τυλίξτε το κεφάλι σας με νάιλον μεμβράνη και μετά με μια πετσέτα για μια ώρα. Λουστείτε με χλιαρό νερό.
Μάσκα με βατόμουρα για βαμμένα μαλλιά
Χρειαζόμαστε:
1/2 φλ. χυμό βατόμουρο
1/4 φλ. νερό
Μετά το λούσιμο ξεβγάλτε τα μαλλιά σας με άφθονο νερό και απλώστε πάνω τους το μείγμα για 30 λεπτά. Λουστείτε με χλιαρό νερό.