Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Ποιά παλτό θα φορεθούν φέτος τον Χειμώνα;

Ποιά παλτό θα φορεθούν φέτος τον Χειμώνα;
Αναρωτιέσαι ποιά παλτό θα φορεθούν φέτος τον Χειμώνα; Παρατηρώντας τα μεγάλα ντεφιλέ, το star.gr σου ετοίμασε έναν οδηγό με τα πιο stylish κομμάτια που θα ζεστάνουν τους κρύους μήνες το κοκαλάκι σου!
Τι ύφασμα να διαλέξεις
Δερμάτινα και γούνες έκαναν θραύση στις πασαρέλες των οίκων μόδας, χωρίς, μάλιστα, να λείπουν τα κομμάτια που συνδυάζουν και τα δύο υλικά!
2.jpg

Το μήκος και το φάρδος
Τα μήκη των παλτό εξαντλούν κάθε γούστο: midi μέχρι το γόνατο, μακρύ ως την γάμπα, κοντό μέχρι τους μηρούς, αλλά και... μίνι για να δείξεις τα καλλίγραμμα πόδια σου!
3.JPG

Κατ΄ εξοχήν, στις πασαρέλες είδαμε στενά παλτό, που αγκαλιάζουν το σώμα, αν και δεν έλειψαν και μερικά, λιγότερα στον αριθμό, ριχτά.
4.JPG

Special κομμάτια της σεζόν είναι τα παλτό που δεν έχουν γιακά αλλά τελειώνουν με ένα V, τα δετά στη μέση και τα ασύμμετρα που είναι πιο φαρδιά στους ώμους και τον γιακά.
5.JPG

Χρώματα και σχέδια
Μονόχρωμα παλτό σε αυστηρές γραμμέςρετρόστρατιωτικά και γεωμετρικά σχήματα, είναι μερικά μόνο από τα μοτίβα που είδαμε στις πασαρέλες.
6.JPG

Must οι σκούρες γήινες αποχρώσεις όπως εκείνη της ελιάς, το άσπρο, το μαύρο και το γκρι -ξεχωριστά ή συνδυασμένα μεταξύ τους- το βαθύ πορτοκαλί, το μπορντό, το μοβ, το βαθύ μπλε, το κυπαρισσίκαι το κίτρινο.
7.JPG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου