Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Ιδεες για δωρα χριστουγεννων

Καλημερα κοριτσια μου!
Σημερα σκευτικα ενα θεματακι που μας απασχολει αφτο τον καιρο.
                          ΔΩΡΑ
Λοιπον θα σας δοσω τις δικες μου εξυπνες  οικονομικες λυσεις για να ευχαριστησεται τους ανθρωπους που αγαπατε!!!

1.ενα καλο δωρο για τους παππουδες, κορνίζα με την αγαπημένη φωτογραφία των εγγονιων η και ολης της οικογενειας.

2.Για κάποιον που ξέρεις ότι του αρέσει η μαγειρική μπορείς να αγοράσεις ένα γλαστράκι μυρωδικού ( δυόσμο, μαϊντανό, βασιλικό) και με μια κάρτα του τύπου «Για το φρέσκο πέστο σου!»

3.Για καπιον που αγαπα της ταινιες σε ενα καλαθακι βαλτε ενα DVD ενα σακουλακι ποπ κορν ενα αναψυκτικο μια σοκολατα οτιδιποτε σε λιχουδια θα ταιριαζει!

4.Για την κολητη σου μπορεις μεσα σε ενα καλαθακι να βαλεις μια πετσετουλα προσωπου,ενα αποσμητικο,μια καρεμουλα η ενα ντεμακιγιαζ,ενα μανο, ενα κραγιον,μια βουρτσα για τα μαλλια μπορεις να βαλεις οτι θελεις και οτι μπορει η τσεπι σου.Στο τελος στολισε το καλαθακι με καμια κορδελιτσα για να διχνει πιο κοριτσιστικο!!!

5.Μπορειτε να αγορασετε ενα βιβλιο να το τιλιξετε με χριστουγεννιατικο χαρτι περιτιλιγματος και μια κορδελιτσα τι καλητερο!

6.Επισης μπορειτε να αγορασετε μια χριστουγεννιατικη κουπα μεσα να βαλετε σοκολατακια ,γλυφιτζουρια διαφορες λιχουδιες και μια μικρι καρτουλα με τις ευχες σας!!

Λοιπον κοριτσια αρχικα καταλαβατε πως ειμαι λιχουδα  χαχαχ!Αφτες ηταν οι προτασεις μου!!
Ακομη και πολλα χρηματα να μην εχουμε πρεπει να σκευτομαστε για υπαρχουν λυσεις.Γιατι ενα δωρο ακομη και πολυ μικρο μπορει να δωσει πολυ χαρα σε καπιον και πανω απο ολα θα ικανοποιησει και εμας...
Καλη συνεχεια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου