Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

5 μυστικά για τέλεια χείλη


5 μυστικά για τέλεια χείλη


Θέλετε τα χείλη σας να είναι βελούδινα, έτοιμα για φίλημα; Να μερικά μυστικά που θα σας χαρίσουν ακαταμάχητη γοητεία!
1.Κάντε απολέπιση
Ποιος είπε ότι δεν κάνουμε απολέπιση στα χείλια; Ίσα ίσα χρειάζεται αν θέλουμε να γίνουν ξανά λεία κι απαλά, απλώς όχι με την απολεπιστική κρέμα που χρησιμοποιούμε για το πρόσωπο! Πάρτε την οδοντόβουρτσά σας κι αντί για οδοντόκρεμα βάλτε λίγο μέλι, ζάχαρη και βουρτσίστε τα χείλη σας.
2.Ενυδατώστε τα
Μπορείτε να βάζετε lip balm σε τακτά χρονικά διαστήματα κι αν δεν έχετε, με μια κρέμα ματιών πραγματικά θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα. Μάλιστα, οι ειδικοί λένε πως έχει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα γιατί περνά μέσα από τις λεπτές γραμμμές.
3.Διαλέξτε το σωστό χρώμα
Αν θέλετε χείλη σε nude απόχρωση πρέπει να διαλέξετε ένα τόνο πιο σκούρο ή ένα τόνο πιο ανοιχτό από το χρώμα των χειλιών σας.
4.Κάντε το χρώμα να κρατήσει
Πριν βάλετε το κραγιόν σας, γεμίστε τα χείλη σας με μολύβι χειλιών, περάστε από πάνω πούδρα κι έπειτα εφαρμόστε το κραγιόν σας. Ταμπονάρετε σ΄ένα χαρτομάντηλο για να φύγει η περιττή ποσότητα κραγιόν.
5.Μεγαλώστε ή μικρύνετε τα χείλη σας
Βάλτε πούδρα στα χείλη και λίγο κοντίλερ από πάνω και κάντε το περίγραμμα των χειλιών όπως το θέλετε, με άσπρο μολύβι κι όχι με μολύβι στο χρώμα του κραγιόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου