Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

τα πιο TRENDY κουρέματα και χτενίσματα της φετινής σεζόν !

Η φετινή σεζόν δεν θέλει όγκο και εξεζητημένα χτενίσματα στα μαλλιά.



Χαλαρές πλεξούδες, ελαφρά κυματιστά μαλλιά και sleek κότσοι και αλογοουρέςείναι οι πρωταγωνιστές του χειμώνα και είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένες με τις νέες τάσεις!
 
 

Δοκίμασε τώρα ένα από τα 6 παρακάτωhairstyles για stylish εμφανίσειςμε τον πιο απλό τρόπο:

#1 Αφέλειες:
bangs

Τόλμησε σε μια αλλαγή, και πόνταρε σε super hot αφέλειες για να δώσεις μοντέρνο στυλ στα μαλλιά σου με τον πιο απλό τρόπο.

#2 Κλασσική πλεξούδα στο πλάι:
classic braid
Ό,τι πιο απλό και κομψό! Μια πλεξούδα στο πλάι και μια μαύρη κορδέλα θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη από το πρωί μέχρι το βράδυ.

#3 Χαλαροί κυματισμοί:
curls
Δεν χρειάζεται να έχεις μακριά μαλλιά για να κάνεις ένα εντυπωσιακό και αέρινο χτένισμα. Οι χαλαρές μπούκλες γίνονται και σε μετρίου μήκους μαλλιά και απογειώνουν το στυλ σου στο λεπτό!

#4 Αξεσουάρ:
kotsos aksesoual
Πόνταρε σε vintage αξεσουάρ για τα μαλλιά! Μια εντυπωσιακή στέκα με glamorous στοιχεία, ένα ιδιαίτερο κοκαλάκι είναι αρκετά για να δώσουν έμφαση στο βραδινό σου λουκ.

#5 Side part ponytail:
 
ponytail side part
 
 

Sleek αλογοουρά και χωρίστρα στη μέση για elegant looks στο λεπτό! Πιάσε μια χαμηλή αλογοουρά και κάνε μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι. Το μόνο που θα χρειαστείς για να ολοκληρώσεις το hairstyle σου είναι ένα προϊόν στάιλινγκ για να «τιθασεύσεις» τις φύτρες σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου