Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Δεν έχεις ούτε χρόνο, ούτε όρεξη για μακιγιάζ το πρωί, αλλά δεν μπορείς να βγεις και μόνο με την αντηλιακή κρέμα σου, γιατί είσαι άκεφη και φαίνεσαι! Χρειάζονται μόνο 5 λεπτά για να δείχνεις περιποιημένη, αλλά και να αλλάξεις διάθεση.
Μόλις 5 λεπτά αρκούν ώστε να αλλάξεις την συνηθισμένη κακή πρωινή διάθεση και ταυτόχρονα να δείχνεις ωραιότερη. Δεν θέλει  χρόνο, θέλει τρόπο. Βάλε την κρέμα ημέρας αμέσως μετά το μπάνιο, έτσι ώστε να απορροφηθεί όσο ντύνεσαι και πριν αρχίσεις το μακιγιάζ. Μόλις είσαι έτοιμη κάτσε 5 λεπτά μπροστά από τον καθρέφτη. Σου αξίζει...
1. Πρώτο βήμα: 1 λεπτό
Χρησιμοποίησε ένα προϊόν που συνδυάζει το μέικ απ και την πούδρα, για να γλιτώσεις τον χρόνο να τα βάλεις χωριστά και άπλωσε τα με ένα φαρδύ πινέλο.
2. Δεύτερη κίνηση: 1 λεπτό
Χρησιμοποίησε λίγο κονσίλερ κάτω από τα μάτια και άπλωσε το απαλά με το δάχτυλο. Καλό είναι να μην βάλεις πολύ πρωί πρωί.
3. Τρίτο απαραίτητο: 30 δευτερόλεπτα
Ρουζ στα μάγουλα. Κάτι σε ροζ ή ροδακινί, λίγο χρώμα υγείας, χωρίς υπερβολές.
4. Τέταρτο βήμα: 1,5 λεπτό
Μάσκαρα. Δεν χρειάζεται σκιά. Τόνισε τις βλεφαρίδες περνώντας τες αρκετές φορές με μάσκαρα.
5. Πέμπτο και πρωτελευταίο βήμα: 30 δευτερόλεπτα
Ένα ενυδατικό κραγιόν με λίγη λάμψη. Ένα gloss απαλό και ουδέτερο, ένα ροζ; Εννοείται δεν μπαίνεις πρωί πρωί στη διαδικασία του μολυβιού χειλιών ή του πινέλου που θέλει προσοχή.
6. Final Touch: 30 δευτερόλεπτα
Ελάχιστο bronzer πάνω στα ζυγωματικά και κάτω από τα φρύδια. Για τις χλωμές ημέρες του χειμώνα και όποτε σου λείπει ένα χάδι του ήλιου...
Καλημέρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου