Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Γυμναστικη στο σπιτι

 ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ





Χρησιμοποιήστε τις σκάλες. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γραμμώσετε  τους γλουτούς σας, να χάσετε πόντους από την περιφέρεια σας, να δυναμώσετε τα πόδια σας και να αυξήσετε την αντοχή σας για τις ατελείωτες ώρες χορού στη δεξίωση του γάμου σας. Αν μένετε ψηλά, ξεκινήστε κατεβαίνοντας με το ασανσέρ 2 ορόφους πιο πάνω από την είσοδο της πολυκατοικίας και ανεβείτε  με το ασανσέρ δύο ορόφους πιο κάτω από το διαμέρισμα σας, μειώνοντας και αυξάνοντας την απόσταση σταδιακά. 
 
Κάντε ένα 15λεπτο γρήγορο περπάτημα καθημερινά στη γειτονιά σας, ή πηγαίνετε με τα πόδια στο super market ή στο φούρνο, κάνοντας το γύρο του τετραγώνου. Βάλτε ακουστικά με την αγαπημένη σας μουσική και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να χαλαρώσει καθώς γυμνάζεστε!

Κάντε ένα 5λεπτο τέντωμα το πρωί που ξυπνάτε και το βράδυ πριν πέσετε για ύπνο. Σκεφτείτε όλα τα μέρη του σώματος σας ξεκινώντας από το κεφάλι, το λαιμό, τους ώμους και φτάνοντας μέχρι τις πατούσες και προσπαθήστε να τα τεντώσετε ξεχωριστά. Με αυτόν τον τρόπο «ξυπνάτε» όλους τους μυς σας να δουλέψουν και βοηθάτε την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Χρησιμοποιήστε τρόπους stretching που μάθατε στο γυμναστήριο.

Αγοράστε dvd με διαφόρων ειδών ασκήσεις. Είναι πολύ πιο εύκολο όταν είστε σπίτι να σας έρθει κάποια στιγμή η διάθεση να γυμναστείτε. Αν έχετε dvd με ασκήσεις που σας αρέσουν, θα έχετε ένα κίνητρο παραπάνω να ξεκινήσετε. Υπάρχουν πολλά περιοδικά που προσφέρουν τέτοιου είδους dvd ώστε να δείτε τι σας αρέσει και λειτουργεί πάνω σας και μετά να αγοράσετε περισσότερα.
 
Αγοράστε ένα ζευγάρι καλά βαράκια. Δε θα εμφανιστείτε άλλωστε με μαγιό στο γάμο σας και μπορείτε να τους ξεγελάσετε με τα πολύ ωραία γραμμωμένα χέρια σας! Με απλές ασκήσεις που μπορείτε να τις κάνετε όταν μιλάτε στο τηλέφωνο ή όταν βλέπετε τηλεόραση για 5 με 10 λεπτά κάθε μέρα, θα αποκτήσετε μια υπέροχα καλλίγραμμή πλάτη, χέρια και μπούστο.
      
Χορέψτε! Το ξέρετε ότι με 15 λεπτά χορό μπορείτε να χάσετε μέχρι και 80 θερμίδες? Κλείστε τις κουρτίνες, βάλτε δυνατά την αγαπημένη σας μουσική και αρχίστε να χορεύετε! Η διάθεση σας θα γίνει καλύτερη, θα εκτονωθείτε και θα κάψετε θερμίδες χωρίς να το καταλάβετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου