Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Θεραπείες μαλλιών

Θεραπείες μαλλιών: είναι απαραίτητες?
Θεραπείες μαλλιών: είναι απαραίτητες?



Συχνά ακούμε τον κομμωτή μας να μας προτείνει να κάνουμε κάποια θεραπεία για τα μαλλιά μας. Και δυστυχώς αυτό που σκεφτόμαστε αμέσως είναι οτι θέλει να μας πουλήσει και άλλες υπηρεσίες...

Σίγουρα το κομμωτήριο έχει ένα μικρό περιθώριο κέρδους από τα προϊόντα που πουλά, το κέρδος του όμως θα ήταν μεγαλύτερο αν ΔΕΝ σας πρότεινε την υπηρεσία. Γιατί αν δεν κάνετε την θεραπεία που σας συστήνει, τότε είναι πολύ πιθανόν να επισκέφτεστε το κομμωτήριο συχνότερα γιατί κάτι δεν θα σας αρέσει στα μαλλιά σας το οποίο δεν θα μπορείτε να προσδιορίσετε και τί είναι! Και φυσικά το κομμωτήριο είναι μια επιχείρηση που ΖΕΙ από την καλή σχέση με τον πελάτη του: αν ένα κομμωτήριο απλά πρότεινε προϊόντα μόνο για το κέρδος του χωρίς να επωφελείται η πελάτισσα, τότε αυτό το κομμωτήριο δεν θα υπήρχε μετά από λίγο καιρο!

Για αυτό λοιπόν, πριν κάνετε αμέσως αρνητικές σκέψεις, σκεφτείτε λίγο λογικά! Για το πρόσωπό σας χρησιμοποιείτε κρέμες ενυδάτωσης? ΝΑΙ! Θεραπεία απολέπισης κάνετε? ΝΑΙ! Καθαρισμό προσώπου?Σίγουρα ΝΑΙ!

Γιατί τα κάνετε όλα αυτά? Για να έχετε ένα ενυδατωμένο, νεανικό, φρέσκο πρόσωπο, γεμάτο υγεία και λάμψη. Την ίδια ακριβώς ανάγκη έχουν και τα μαλλιά! Για να δείχνουν όμορφα, λαμπερά, νεανικά και υγιή, θέλουν την κατάλληλη φροντίδα.

Συχνά κατηγορούμε τον κομμωτή μας οτι δεν μας κούρεψε καλά ενώ το πραγματικό πρόβλημα βρίσκεται στην ίδια την ποιότητα των μαλλιών μας. Μπορεί να έχεις ένα τέλεια κουρεμένο μαλλί από τον καλύτερο κομμωτή του κόσμου και το μαλλί σου να υστερεί  σε ποιότητα και υγεία που να δείχνει το αποτέλεσμα τραγικό.

Τα μαλλιά όπως και το δέρμα της κεφαλής χρειάζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις κατάλληλες θεραπείες είτε για να θεραπεύσουμε κάποιο πρόβλημα είτε για να το προλάβουμε.

Ποιες είναι οι θεραπείες αυτές? Αυτό είναι κάτι που θα το συζητήσετε με τον κομμωτή σας, ο οποίος θα δει από κοντά την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά της τρίχας σας και να είστε σίγουρες ότι θα σας προτείνει το καλύτερο

Περισσότερα στο: Θεραπείες μαλλιών: είναι απαραίτητες? http://www.haircut.gr/nexthc/viewarticle.asp?a=592#ixzz2I5O6MhHX

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου